Laddar in
NC

Arbeta på NC

Area Sales Manager, distrikt Stockholm - Östra Svealand

Vi söker en relationsbyggare med passion för affärsmässighet, säljfrämjande events och ett aldrig sinande säljdriv. Välkommen till möjligheten att arbeta hos en av Skandinaviens ledande leverantörer av möbler för vård & omsorg, kontor, skola och inspirerande offentliga miljöer.

Vi erbjuder dig en tjänst som Area Sales Manager/representant på NC Nordic Care med ansvar för att planera och driva försäljningen på marknaden i Stockholm – Östra Svealand. Du bearbetar och besöker aktivt dina kunder som utgörs av återförsäljare, arkitekter och beslutsfattare. Du bygger nätverk, initierar och driver försäljningsfrämjande aktiviteter inom din region såsom mässor, kampanjer och andra events på dina marknader. Du säkerställer att våra återförsäljare är uppdaterade har uppdaterat sortiment och tillräcklig produktkunskap samt ansvarar för utbildning och produktträning. Du är resultatinriktad både på kort och lång sikt och ansvarar för att uppställda budgetmål uppnås men tar även ansvar utanför ditt distrikt för hela företagets mål. Som Area Sales Manager ingår du i säljorganisationen och rapporterar till Ledningsgruppen.

Vi söker dig med ett antal års arbetslivserfarenhet med uppnådda goda försäljningsresultat och där relationer och nätverkande stått i fokus. Vi ser positivt på att du har för tjänsten relevant utbildningsbakgrund på eftergymnasial nivå. Det är meriterande om du har upparbetade kontakter med arkitektledet samt har arbetat med återförsäljare tidigare. Även erfarenhet från branschen kan vara meriterande. Du behärskar engelska mycket väl i tal och skrift och är har arbetat med presentationer gentemot målgrupper på alla nivåer. Vi uppskattar antal övernattningar till 20-30 st/år.

Vid sidan om dina meriter är dina personliga egenskaper av stor vikt. Din energi och utstrålning är påtaglig. Du har ett starkt eget säljdriv, är affärsorienterad, strukturerad och uppvisar en mycket god uthållighet i dina relationer. Utöver din vilja att nå egna mål lyfter du blicken och ser helheten för avdelningen och bolaget varpå du gärna stöttar kollegor i andra distrikt. Ditt engagemang och egenansvar är tydligt och din sociala framtoning är positiv och öppen. Du är dessutom en lösningsorienterad, strukturerad och stresstålig person som får uppgifterna gjorda i rätt tid. Du är kreativ, nyfiken och nytänkande med fingertoppskänsla i såväl skapandet av aktiviteter och events som i dina bidrag internt i organisationen.

Vi hoppas att du känner igen dig i vem vi söker och att tjänsten vi erbjuder lockar och ser mycket fram emot att höra av dig!

Kontaktperson VD Thomas Johannesson 0705-38 56 05 eller mail thomas.j@ncnordiccare.se

 

För mer uppdaterat information följ oss vidare på våra sociala medier.