Laddar in
NC

Hur många NC-medarbetare behövs det för att sätta ihop ett bord?

I veckan hade vi på NC Strategi- och arbetsmiljödag. En dag fylld av kreativa övningar där vi tillsammans slog våra kloka huvuden ihop och diskuterade NC:s framtid och tog oss an ett par kluriga samarbetsövningar.

Att samlas allihop tillsammans och utbyta erfarenhet, idéer och gemensamt lösa utmaningar stärker förståelsen för varandras arbete och stärker oss som arbetsgrupp.

I en av samarbetsövningarna skulle vi i grupper, skruva ihop ett John-bord på tid. Kruxet var att de som monterade fick ha ögonbindel och ta instruktioner från resten av gruppen. Trots svårigheter gick det att få ihop och det blev många skratt och en och annan svordom…

 

Samarbete, glädje och engagemang är nyckelfaktorer för att trivas på jobbet och avgörande parametrar för den social delen i hållbar utveckling.

På NC är vi certifierade enligt ISO45001 (Arbetsmiljöstandarden) vilket hjälper oss i att ständigt förbättra vårt arbetsmiljöarbete men välmående, trivsel och engagemang på arbetsplatsen handlar om så mycket mer än vad som kan dokumenteras i en standard.

Som alla arbetsplatser står vi inför utmaningar när det kommer till arbetsmiljö men jag tror att vi alla fick med oss en bra magkänsla i tisdags som kommer sitta i under hela semestern!

Psst. Ser ni att det står NC NORDIC CARE på bilden?

Önskar alla en underbar sommar!

Lisa Hansson
Hållbarhetsansvarig