Laddar in
NC

Vi söker en relationsbyggare med passion för affärsmässighet, säljfrämjande events och ett aldrig sinande säljdriv. Välkommen till möjligheten att arbeta hos en av Skandinaviens ledande leverantörer av möbler för vård & omsorg, kontor, skola och inspirerande
offentliga miljöer.

Vi erbjuder dig en tjänst som Area Sales Manager/representant på NC Nordic Care med ansvar för att planera och driva försäljningen på marknaden i Stockholm – Östra Svealand. Du bearbetar och besöker aktivt dina kunder som utgörs av återförsäljare, arkitekter och beslutsfattare. Du initierar och driver försäljningsfrämjande aktiviteter inom din region så som mässor, kampanjer och andra events på dina marknader. Du säkerställer att återförsäljare har uppdaterat sortiment och tillräcklig produktkunskap samt ansvarar för utbildning och produktträning. Självklart ansvarar du för att uppställda budgetmål uppnås, både dina personliga mål men också att du tar ansvar utanför ditt distrikt för hela företagets mål. Som Area Sales Manager ingår du i säljorganisationen och rapporterar till Ledningsgruppen.

Vi söker dig med ett antal års arbetslivserfarenhet med uppnådda goda försäljningsresultat och där relationer och nätverkande stått i fokus. Vi ser positivt på att du har för tjänsten relevant utbildningsbakgrund på eftergymnasial nivå. Det är meriterande om du har upparbetade kontakter med arkitekter samt har arbetat med återförsäljare tidigare. Även erfarenhet från branschen kan vara meriterande. Du behärskar engelska mycket väl i tal och skrift. Vi uppskattar antal övernattningar till 20-30 st/år.

Vid sidan om dina meriter är dina personliga egenskaper av stor vikt. Din energi och utstrålning är påtaglig. Du har ett starkt eget säljdriv, är affärsorienterad och uppvisar en mycket god uthållighet i dina relationer. Utöver din vilja att nå egna mål lyfter du blicken och ser helheten för avdelningen och bolaget varpå du gärna stöttar kollegor i andra distrikt. Ditt engagemang och egenansvar är tydligt och din sociala framtoning är positiv och öppen. Du är dessutom en lösningsorienterad, strukturerad och stresstålig person som får uppgifterna gjorda i rätt tid. Du är kreativ och nytänkande med fingertoppskänsla i såväl skapandet av aktiviteter och events som i dina bidrag internt i organisationen.

Vi hoppas att du känner igen dig i vem vi söker och att tjänsten vi erbjuder lockar och ser mycket fram emot att höra av dig!
Kontaktperson VD Thomas Johannesson 0705-38 56 05 eller mail Thomas.j@ncnordiccare.se